CESMAR LLAGOSTERA

EL CENTRE

Presentació

CESMAR Medicina Estètica forma part del Centre Mèdic Cesmar, ubicat a Llagostera, Girona.

La unitat de Medicina estètica està dirigida per la Dra Sandra Arcos i compta amb un staff de professionals integrat per fisioterapeutes especialitzats en diverses àrees i especialistes en el equipament mèdic, de creació pròpia a la nostra empresa d’I+D, oferint els tractaments més efectius i les tècniques més innovadores.

Realitzem diagnòstics avançats  i personalitzats sempre tenint en compte les característiques i les necessitats individuals de cada pacient. La nostra filosofia és promoure la bellesa a través del benestar físic i mental.

Creiem fermament en què la Bellesa és el resultat d’un estat harmònic entre cos i ment, pel que la nostra prioritat és ajudar-te a aconseguir aquest equilibri millorant la teva imatge corporal i la teva estabilitat emocional a través dels nostres tractaments, realitzats amb serietat, qualitat, responsabilitat i professionalitat.

CESMAR ET CUIDA PER DINTRE I PER FORA.   

Les instal·lacions

Idònies pels vostres tractaments

Disposem de cabines preparades per a proporcionar-te el tractament més adient juntament amb una sensació de comfort i calidesa, sempre amb un tracte personalitzat i proper amb el nostre personal especialitzat.